Zenfolio | Fotogroep CreatiVision | Persberichten

Persbericht - Tienjarig jubileum / fotowedstrijd 'tien'

Fotogroep CREATIVISION viert tienjarig jubileum

Volgend jaar bestaat fotogroep CREATIVISION tien jaar. De groep met leden uit de hele regio Midden Brabant  is begonnen in een huiskamer. Die laagdrempeligheid is gebleven en zorgt ervoor dat de fotografen elkaars werk naar een hoger niveau tillen. Dat resulteerde deze zomer in meerdere prijzen binnen de Benelux voor verschillende leden van de groep.

Voor en van iedereen
CREATIVISION maakt fotografie toegankelijk voor iedereen. De jaarlijks georganiseerde en gratis toegankelijke exposities zijn daar een goed voorbeeld van. De komende expo is te bezoeken op een toplocatie! Van 30 januari tot en met 1 maart 2015 is het diverse werk van de fotografen te zien in de Bibliotheek Midden-Brabant aan het Koningsplein in Tilburg.

Wat bezoekers mogen verwachten
De foto’s zijn met zeer uiteenlopende technieken en met een grote verscheidenheid aan inspiratie vervaardigd door CREATIVISION: Diny Aerts, Henri Boer, Arjan van Die, Gerard van Dijk, Frans van Groeninge, Oulli de Kort, Toon van Luxemburg, Johan van der Steen en Jeroen Tiggelman. Na een uitvoerige selectie bepaalt de fotograaf uiteindelijk welk werk te zien is tijdens de expo. 

Fotowedstrijd TIEN
TIEN is in 2015 een bijzonder getal, vanwege het jubileum. Speciaal voor het jubileum vindt daarom de fotowedstrijd met het thema TIEN plaats. Iedereen kan meedoen: jong, oud, leden van andere fotogroepen en de huis-, tuin- en keukenfotograaf.

Jouw foto op de expo!
Deelnemers sturen in de periode van 10 oktober tot en met 10 december 2014 twee foto’s digitaal naar: wedstrijd10@fotogroep-creativision.nl. Een deskundige jury kiest vervolgens de 20 beste inzendingen. De winnaars worden tijdens de openingsavond van de expo op vrijdag 30 januari bekend gemaakt. De winnende foto’s blijven in de Bibliotheek Midden-Brabant te bewonderen gedurende de gehele expo!

 

Afbeeldingen, stuur een e-mail met een verzoek, waarna wij u de afbeelding op vol formaat (jpg/pdf) toesturen.
 

wedstrijd-poster 2015 fotogroep-creativisionwedstrijd-poster 2015 fotogroep-creativision expositie-poster 2015 fotogroep creativisionexpositie-poster 2015 fotogroep creativision