Verkoop en verhuur

Op deze website is een kleine selectie uit het werk van onze leden te vinden. Het is mogelijk om deze foto's (en ander werk van de leden) te kopen. Standaard worden de foto's afgedrukt op hoogwaardig fotopapier.

In overleg met de fotograaf is een afdruk op plexiglas (direct geprint of geplakte fotoprint), canvas of andere materialen mogelijk. Een afdruk op fotopapier kan afgewerkt worden met passe-partout en lijst.

Ook kan in overleg de afmeting worden bepaald, afhankelijk van de grenzen gesteld door de fotograaf of de fotokwaliteit.

De prijzen zijn afhankelijk van de afmeting en gebruikte materiaal.

 

Wij staan open voor specifieke wensen. Niet de juiste foto op deze site gezien? Kijk op de persoonlijke sites van de leden of stuur een mailtje; misschien hebben we het in onze collectie en anders kunnen we er voor op pad gaan.

 

 

Huren van foto's is ook mogelijk. De foto's zijn standaard ingelijst met passe-partout, de lijstmaat is 40 x 50 cm. Andere afmetingen zijn ook mogelijk. De huurprijs is afhankelijk van het aantal gehuurde foto's, alsmede de duur van de huur. Richtprijs ligt rond de 75 euro per foto (standaard) voor één jaar.