Modified 14-Nov-16

Arjan van Die
Op jonge leeftijd vond ik fotograferen geweldig, toen hoofdzakelijk foto's van mijn reizen naar Zuid-Amerika en Azië; rolletjes vol. De laatste jaren ben ik actiever geworden en ligt mijn voorkeur bij landschap en architectuur.
Landschappen maak ik graag in panorama formaat, waarbij ik meerdere beelden samenvoeg tot een geheel. De locaties liggen veelal in Zeeland en Brabant, waarbij ik Google Earth afspeur voor eventuele geschikte locaties. Het feit dat ik als duiker jarenlang in de Grevelingen en Oosterschelde dook levert ook vele geschikte plaatsen op voor fotografie. Bovendien neem ik onderwater ook wel eens een foto.
Tegenwoordig ben ik ook actief met 360vr panoramafoto's, beelden waarbij je zowel horizontaal als verticaal volledig 360 graden rond kan kijken. Heel af en toe fotografeer ik in opdracht voor bedrijven; producten en productieprocessen.

Meer werk van mij is te zien op: arjanvandie.nl
En 360VR panorama's op: 360cities.net
Early colorsThe dressGreen lakeNatural poolOrange lightsAngleLiving industryPoolWinter mistNatural colorsGoneBurned forestAnemone #1Anemone #2Anemone #3Calatrava #2Interior #1Interior #2Work in white